top of page

CHRISTMAS HOLIDAY

from Friday 22/12/23 to Sunday 07/01/2024  

Lichttunnel_edited.jpg

EXPERIENCE A WONDERFUL CHRISTMAS WITH THE WHOLE FAMILY IN OSTEND

Discover the most atmospheric places in Ostend with the highlight 'Atmosphere in the Park' or be tempted to take the coastal tram and soak up the Christmas atmosphere in many neighboring coastal towns.

Included in your stay

  • Access to the swimming pool

  • Atmospheric entertainment program for all ages: family quiz, bingo, children's bingo, children's make-up, craft workshop and much more

  • Wall climbing (6-12 years), archery (+7 years) and laser shooting (6-12 years)
    Various sports including football, basketball, hockey, badminton, etc.

  • with Clown Rocky on Monday and Arjoentje's Crazy Disco Show on Thursday

  • Many activities revolve around Christmas and we make it a super fun and atmospheric party!

ENJOY THE END OF YEAR ATMOSPHERE
IN YOUR OWN HOTEL ROOM OR APARTMENT

In December, you can feast on the many atmospheric Christmas spots in the city of Ostend and the surrounding area. Discover them all; the tram stops in front of our door so the car can safely stay in the garage. In the evening you can relax in our Lounge bars. Take a break in December or go to the sea with the whole family during the Christmas holidays: Vayamundo is here for you!

Christmas Holiday02_O.png

KNOTSGEKKE ANIMATIE IN HUIS!

CLOWN ROCKY SHOW
ELKE DINSDAG

Met zijn kleurrijke optredens en hartverwarmende humor is Clown Rocky een gevestigde waarde geworden binnen onze vakantieclub.

Clown Rocky's shows zitten vol met magie, lachwekkende momenten en interactieve spelletjes die niet alleen de kinderen, maar de hele familie betoveren. Zijn aanwezigheid garandeert een extra dosis plezier en vreugde, waardoor elk verblijf bij Vayamundo nog memorabeler wordt.

KNUTSELATELIER
ELKE DAG IN HET ANIMATIELOKAAL

Elke ochtend van 9u30 tot 12u00 kunnen de kinderen in het knutselatelier hun creativiteit de vrije loop laten. Onder begeleiding van het animatieteam maken ze de leukste knutselwerkjes, telkens met een ander thema dat past bij de tijd van het jaar.

Knutselen is een leuke manier om te ontspannen en te focussen op het creatieve proces. Kinderen leren nieuwe technieken, kleuren en materialen kennen. En ze zijn trots op wat ze zelf gemaakt hebben!

ARJOENTJES CRAZY DISCO SHOW
ELKE DONDERDAG

Elke donderdagavond transformeert Vayamundo Oostende in een bruisende dansvloer voor de jongste gasten met Arjoentje's Crazy Disco Show. Deze energieke disco-avond staat garant voor ongeëvenaarde ambiance, waarbij kinderen van alle leeftijden worden uitgenodigd om de beentjes los te gooien op de laatste hits en tijdloze klassiekers. Onder de flitsende discolichten en de aanstekelijke muziek van DJ Arjoentje ontstaat er een feestelijke sfeer!

REUZENSPEELDORP
BALLENBAD

Een avontuurlijke speelomgeving voor de kleinsten waar ze koning en koningin zijn!

Het reuzenspeeldorp is een gigantische speelstructuur met glijbanen, tunnels, klimwanden en meer. Kinderen kunnen hier urenlang spelen en hun fantasie de vrije loop laten.

In het ballenbad kunnen de kleintjes zich naar hartenlust uitleven. Ze kunnen duiken, springen en spelen met de duizenden ballen.

MUURKLIMMEN
ELKE DAG IN DE SPORTHAL

Onder het waakzame oog van animator Hans, ontdekken kinderen op de klimmuur hun verborgen krachten. Met zijn begeleiding leren ze hun grenzen te verleggen, hun motoriek te finetunen en het belang van samenwerken te begrijpen.

 

Klimmen wordt zo een spannende mix van sport, avontuur en plezier, waarbij elke uitdaging een kans is om te groeien en te schitteren. Superleuke activiteit voor de kids!

BILJARTZAAL

Een leuk partijtje biljarten met ouders of grootouders of met de vriendjes is altijd een tof moment.

De winnaar trakteert op een ijsje in de bar met zicht op zee!

bottom of page